Završetak zimske tenis škole

Od 22. studenog 2009. do 14. ožujka 2010. Teniski klub Sveti Martin na Muri i Teniski klub Mursko Središće zajednički su organizirali zimsku školu tenisa za djecu. Organizaciji je ponajviše pomogao teniski savez Međimurja dodijelivši termin sa dva besplatna terena u balonu TK Franjo Punčec u Čakovcu.

Školu je pohađalo ukupno petnaestak polaznika osnovnoškolske dobi, od najmlađih ''prvašića'' pa do starijih ''osmaša'', a bili su podijeljeni u dvije grupe. Djeca su po sat i pol vremena svake nedjelje trenirala uobičajene teniske udarce i upoznavala se sa tehnikom i vještinama u tenisu.

 

Zimska škola tenisa je ujedno uvrštena u projekt Osnovne škole Sveti Martin na Muri „Sportom protiv ovisnosti“, koji je organiziran u koordinaciji Teniskog kluba Sveti Martin na Muri i pedagoginje osnovne škole Vesne Hranilović, a promiče zdrav način života te prevencijski utječe na rizična ponašanja mladih. Trener djece bio je Maik Nerer, jedan od iskusnijih tenisača u ovim krajevima, a dokaz njegovog kvalitetnog rada je radost djece pri svakom dolasku na trening.

 

Završnica zimske škole tenisa održana je u nedjelju 14. ožujka, a to je ujedno bio mali turnir gdje su djeca mogla primijeniti sve ono što su naučila kroz prethodnih 5 mjeseci pohađanja tenis škole.

 

Djeca su na turniru bila razvrstana u dvije skupine po starosnoj dobi. U starijoj ekipi finale su igrali Matija Modlic i pobjednik Neven Zadravec, a u mlađoj ekipi finale su odigrali Franko Goričanec i pobjednica Lorena Kos. Predsjednici klubova Goran Perčić i Zlatko Bek uručili su nagrade finalistima, a svi polaznici škole tenisa dobili su diplome i simbolične nagrade.

 

Djeca su bila oduševljena nagradama i izuzetno zadovoljna školom tenisa te je sa sudionicima dogovorena ljetna škola tenisa, na koju se pozivaju sva ona djeca koja kroz druženje i igru žele nešto naučiti o tenisu. Školu tenisa sufinancirali su Općina Sveti Martin na Muri te Grad Mursko Središće.

Podjela nagrada
Zajednička fotogr...
Zajednička fotogr...
Mladi tenisači
Početak meča
Zbrajanje bodova

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Rezervacije tenis terena

Datum i vrijeme Događaj Teren
Unos nove rezervacije
Arhiva

Sponzori kluba

Logo Općina Sveti Martin na Muri

Logo Izletište Goričanec

Logo Sobočan Interijeri

Logo DOM ing

Logo Vinko

Logo Burza ideja d.o.o.

Rang lista

Igrač može izazvati igrača koji je poziciju ispred njega.

 1. Sobočan Nikola
 2. Cofek Josip
 3. Jakopić Rajko
 4. Makovec Kruno
 5. Rihtarec Luka
 6. Turk Dalibor
 7. Trkulja Saša
 8. Crnčec Dražen
 9. Perčić Goran
 10. Županec Danijel
 11. Škvorc Igor
 12. Sobočan Danijel
 13. Perčić Denis