Obavijesti
Petak, 27 Ožujak 2009 01:00

Radna akcija

TenisitSutra, 28. ožujka u 9 sati, bit će radna akcija na teniskim terenima Sveti Martin na Muri. Svi budući i trenutni članovi kluba su pozvani da pomognu kako bi sa teniskih terena maknuli stari tenisit te gore tačkama navozili novi. Za sve sudionike radne akcije bit će ručak!

 

Čim se više članova odazove radnoj akciji, prije će tereni biti spremni za igru.

Četvrtak, 26 Ožujak 2009 01:00

Radovi na teniskim terenima

Maskota BobiJučer, 25. ožujka započeli smo sa odstranjivanjem starog tenisita sa teniskih terena. Uskoro će biti nabavljen novi tenisit, a onda nam ne preostaje ništa drugo nego jedna velika radna akcija (najvjerojatnije u subotu, 28. ožujka).

Novi gazda teniskih terena je mali crni pesek, a o njegovom imenu još razmišljamo. Prijedloge imena za peseka možete komentirati.

Nedjelja, 22 Ožujak 2009 01:00

Novi blagajnik

SastanakU subotu, 21. ožujka, održan je sastanak izvšnog odbora te novog blagajnika tenis kluba Sveti Martin na Muri. Danijel Sobočan je prihvatio prijedlog izvšnog odbora da bude novi blagajnik.

Na teniskim terenima su već započeli manji radovi. Pred nekoliko dana smo pograbljali lišće. Sa prvim naznakama lijepog vremena počet ćemo uređivati terene za novu sezonu. Naravno da su svi budući i trenutni članovi dobrodošli na radne akcije, a za iste ćete biti obaviješteni putem ove WEB stranice.

Srijeda, 11 Ožujak 2009 01:00

Bliži se nova sezona na otvorenome

TenisPoštovani članovi,

evo stiže nam lijepo vrijeme i početak nove teniske sezone, dakle prilika da se ranije počne sa igranjem tenisa. Kao što znamo dvorane su poprilično skupe za igranje, pa umjesto da dajemo stotinu kuna za sat tenisa u dvorani, imamo priliku osposobiti svoje teniske terene. Uz pomoć lijepog vremena ranije ćemo započeti tenisku sezonu.

Dakle, vrijeme je da se pripremimo za nadolazeću nam sezonu. Sukladno s time početi ćemo sa kondicijskim pripremama i pripremama teniskih terena za novu sezonu. Postavit ćemo mreže, povaljati terene, družiti se, napraviti planove za sezonu i sve ostalo vezano uz tenis.

U subotu počinjemo sa kondicijskim pripremama. Lagano zagrijavanje, istezanje i trčanje na relaciji Brod - Sveti Martin i Brod - Žabnik, uz novi i stari tok Mure ( cca 5 km). Vrijeme okupljanja je 16 sati kod Broda Sveti Martin na Muri.

Dakle svi članovi, a i svi koji tek planirate postati članovi. Vidimo se u subotu.

Sunčani pozdrav!

Petak, 20 Veljača 2009 01:00

Prevencija ovisničkih ponašanja mladih

Međimurska Županija

Tim za zdravlje Međimurske županije

Prošireni tim za prioritet prekomjerno pijenje alkohola i pušenje u mladih

Općina Sveti Martin na Muri

cigaretePoštovani, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na stručni skup pod nazivom „Pokrenimo zajednicu u prevenciji ovisničkih ponašanja mladih" , koji će se održati 20.02.2009. u 18 sati u holu osnovne škole Sveti Martin na Muri.

Pojava ovisnosti mladih o cigaretama, alkoholu i drugim psihoaktivnim sredstvima javlja se kao izraženiji javnozdravstveni i sociološki problem kako u cijeloj Hrvatskoj, tako i u našoj županiji jer zadire u zdravlje dijela populacije u najosijetljivijoj fazi razvoja. Iz rezultata istraživanja o navikama, stavovima i korištenju sredstava ovisnosti u mladih naše županije vidljivo je da uspješno rješavanje ovog problema nije moguče bez angažmana svih subjekata društvene zajednice koji se bave mladima. Sportske i druge udruge koje okupljaju djecu i mlade imaju veoma važnu ulogu u pravilnom fizičkom, ali i psihičkom i socijalnom razvoju djeteta i mladog čovjeka i neizostavno vrše veliki utjecaj na stvaranje navika i stavova mladih. Namjera je ovog stručnog skupa upoznati sve one koji se bave mladima s trendovima rizičnih ponašanja među mladima te ih povezati sa stručnjacima različitih profila koji se bave rješavanjem ovih problema. Stvaranjem mreže stručnjaka i udruga koje okupljaju mlade, te njihovih roditelja, ostavljamo manje prostora za djelovanje onih koji potiču razna rizična ponašanja mladih.

Program stručnog skupa:

1.       „Stavovi, navike i pijenje alkohola među mladima Međimurske  županije

2.       „ALKOHOL NIJE COOL"

3.       „Mladi i alkohol"

4.       Diskusija

Želja nam je razmjenom iskustava i informacija smanjiti izloženost mladih rizičnim ponašanjima i ujedno im ponuditi sadržaje koji promiču zdravlje pri čemu nam je Vaša suradnja dragocjena.

Osnovni cilj nam je zaustavljanje negativnih trndova sve prisutnijeg pijenja alkohola među mladima, a time i svih problema koje takvo ponašanje sobom nosi, te je ovaj stručni skup nastavak aktivnosti koje na tom području provodi i potiče Međimurska županija u sklopu projekta „Zdrava županija"

Nadamo se Vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju i srdačno Vas pozdravljamo.

Nedjelja, 08 Veljača 2009 01:00

Članovi kluba na PBZ Zagreb Indoorsu

PBZ Zagreb IndoorsU subotu, 7. veljače, pojedini članovi teniskog kluba Sveti Martin na Muri odlučno su krenuli bodriti M. Čilića i M. Ančića u Ledenu dvoranu zagrebačkog Doma sportova. Već pri samom ulasku u dvoranu dalo se naslutiti da će glasni navijači biti velika podrška Čiliću i Ančiću. Već 18 godina hrvatski tenisači nisu bili finalisti nekog ATP turnira, baš je zato bio zajamčen poseban teniski doživljaj.

Prvi meč je započeo u 17 sati između mladog Čilića i Srbina V. Troickog. Čilić je bez većih problema pobijedio 6:2 7:5 i tako prvi osigurao finale. Dvorana se u međuvremenu još malo popunila, kao da se predosjećalo da će Mariju Ančiću protiv Jana Hernycha trebati puno glasnih navijača. Nakon što je započeo meč i Ančić lagano poveo, publika se malo opustila kao da će meč proći bez većih problema. Međutim, Hernych je sustigao Ančića i navijači su počeli bodriti hrvatskog tenisača glasnije nego ikad prije. Uz tri spašene meč-lopte Ančić je ipak na kraju uspio pobijediti nakon tri sata i sedam minuta igre rezultatom 6:7 6:3 7:6. Bio je to zaista nezaboravan meč sa jako puno lijepih teniskih poteza, ali također i sa puno preokreta.

Nakon dvije polufinalne pobjede hrvatskih tenisača slijedilo je slavlje do ranih jutarnjih sati te prepričavanje nezaboravnih trenutaka u meču između Ančića i Hernycha. U jedno smo sigurno, sljedeće godine također ne propuštamo nezaboravan PBZ Zagreb Indoors.

«Početak«1112131415»Kraj»
Stranica 14 od 15

Rezervacije tenis terena

Datum i vrijeme Događaj Teren
2.6. 15:00 Tomšić-Kojter 2
2.6. 17:00 Rihtarec_L 1
2.6. 17:00 Dalibor T. - Kruno M. 2
3.6. 17:00 Nikola Sobočan-Alen Galović 1
3.6. 18:00 Turk D.-Reif M./ML 2
4.6. 13:00 Tenis škola 13 - 16h 1
4.6. 16:00 Tomšić-Končić 2
5.6. 15:30 zene 2
5.6. 15:30 Tenis škola 15:30 - 18h 1
6.6. 9:00 Stojko A. - Makovec K. 2
6.6. 9:30 Rihtarec L-Hrženjak B/ ML 1
6.6. 10:30 Lebar 2
6.6. 16:00 Sobočan Ivan - Sobočan Lovro - 16-18 2
7.6. 8:00 Veterani Sveti M.na Muri 1
7.6. 8:00 Veterani Sveti M.na Muri 8-12 2
Unos nove rezervacije
Arhiva

Sponzori kluba

Logo Općina Sveti Martin na Muri

Logo Izletište Goričanec

Logo Sobočan Interijeri

Logo DOM ing

Logo Vinko

Logo Burza ideja d.o.o.

Rang lista 2019.

 1. Patrik Lebar
 2. Dario Mikulić
 3. Luka Rihtarec
 4. Rajko Jakopić
 5. Marko Bogdan
 6. Saša Trkulja
 7. Kruno Makovec
 8. Dalibor Turk
 9. Mario Rajf
 10. Dejan Sobočan
 11. Goran Perčić
 12. Marko Flac
 13. Ivan Sobočan
 14. Daniel Županec
 15. Nikola Sobočan
 16. Danijel Sobočan
 17. Mario Hoblaj
 18. Nikola Oletić
 19. Tomislav Gradiček
 20. Eduard Pahor