Održana skupština teniskog kluba Sveti Martin na Muri

U petak, 15. siječnja 2009. godine s početkom u 19 sati u zgradi Općine Sveti Martin na Muri održana je 3. redovna godišnja Skupština teniskog kluba Sveti Martin na Muri. Na skupštini je prisustvovalo 12 članova kluba te 13 gostiju, uglavnom predstavnika drugih klubova i udruga. Skupštinu je predvodio načelnik općine Sveti Martin na Muri g. Franjo Makovec. Prema predloženom dnevnom redu krenulo se sa godišnjim izvješćem o aktivnostima i radu kluba u 2009. i financijskom poslovanju u 2009.
Skupština 2010
Skupština 2010
Skupština 2010

Od strane članova kluba usvojen je izvještaj o radu te financijski izvještaj za 2009. godinu. Prošla godina bila je vrlo uspješna za klub ponajviše zbog nadogradnje gornjeg dijela ograde koju je donirala zagrebačka tvrtka Feroimpex, a jednako tako dobar rezultat je povećanje broja članova sa tridesetak na više od četrdeset članova.


Također je po prvi puta održana tenis škola za najmlađe i to u više navrata. Kroz skoro cijelo ljeto mališani su marljivo trenirali uz pomoć trenera Maik Nerera, a na kraju ciklusa tenis škole organizirano im je natjecanje. Tenis škola pokazala se kao izrazito dobar projekat jer se pokazao dobar interes djece osnovnoškolske dobi, pa je tako počela i suradnja sa osnovnom školom i pedagoginjom Vesnom Branilović koja je tenis školu uvrstila u školski projekat „Sportom protiv ovisnosti“. Trenutno se treninzi održavaju u balonu“ kod TK Franjo Punčec. Od teniskih manifestacija organizirali su Otvoreno prvenstvo, Klupsko prvenstvo, Turnir slučajnih parova i gostovanje TK Šandorovec. Jako dobar odaziv igrača bio je na Otvoreno prvenstvo koje se održalo krajem mjeseca lipnja. Na spomenuti turnir došli su igrači iz cijelog Međimurja i Varaždinske županije pa atraktivnih mečeva nije nedostajalo, a jednako tako dobro je bilo i klupsko prvenstvo koje je trajalo puna 2 mjeseca i na kojem se odigralo više od 70 mečeva. Na kraju je najviše teniskog umijeća pokazao Josip Cofek sa šest uzastopnih pobjeda i na kraju slavaljem u finalu protiv Alena Galovića.


Predsjednik kluba Goran Perčić iznio je plan za 2010. godinu, u kojoj je primarni cilj kreiranje veteranske ekipe koja bi nastupala u prvenstvu Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za veterane. Početkom veljače, pojedini članovi kluba organizirano će putovati u Zagreb na ATP turnir PBZ Indoors kako bi podržali Hrvatske tenisače u osvajanju spomenutog turnira. Za ovu godinu također ne nedostaje nekoliko jako dobrih planova i ostvarivih ciljeva. Postavljeni su ambiciozni ciljevi, od dobrih proljetnih priprema pa do još boljih ljetnih rezultata. Vidjet ćemo, neka im je sa srećom. Na kraju skupštine, uzvanici su se družili uz pripremljeni domjenak.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Rezervacije tenis terena

Datum i vrijeme Događaj Teren
Unos nove rezervacije
Arhiva

Sponzori kluba

Logo Općina Sveti Martin na Muri

Logo Izletište Goričanec

Logo Sobočan Interijeri

Logo DOM ing

Logo Vinko

Logo Burza ideja d.o.o.

Rang lista 2019.

 1. Patrik Lebar
 2. Dario Mikulić
 3. Luka Rihtarec
 4. Rajko Jakopić
 5. Marko Bogdan
 6. Saša Trkulja
 7. Kruno Makovec
 8. Dalibor Turk
 9. Mario Rajf
 10. Dejan Sobočan
 11. Goran Perčić
 12. Marko Flac
 13. Ivan Sobočan
 14. Daniel Županec
 15. Nikola Sobočan
 16. Danijel Sobočan
 17. Mario Hoblaj
 18. Nikola Oletić
 19. Tomislav Gradiček
 20. Eduard Pahor