Članovi kluba na PBZ Zagreb Indoorsu

PBZ Zagreb IndoorsU subotu, 7. veljače, pojedini članovi teniskog kluba Sveti Martin na Muri odlučno su krenuli bodriti M. Čilića i M. Ančića u Ledenu dvoranu zagrebačkog Doma sportova. Već pri samom ulasku u dvoranu dalo se naslutiti da će glasni navijači biti velika podrška Čiliću i Ančiću. Već 18 godina hrvatski tenisači nisu bili finalisti nekog ATP turnira, baš je zato bio zajamčen poseban teniski doživljaj.

Prvi meč je započeo u 17 sati između mladog Čilića i Srbina V. Troickog. Čilić je bez većih problema pobijedio 6:2 7:5 i tako prvi osigurao finale. Dvorana se u međuvremenu još malo popunila, kao da se predosjećalo da će Mariju Ančiću protiv Jana Hernycha trebati puno glasnih navijača. Nakon što je započeo meč i Ančić lagano poveo, publika se malo opustila kao da će meč proći bez većih problema. Međutim, Hernych je sustigao Ančića i navijači su počeli bodriti hrvatskog tenisača glasnije nego ikad prije. Uz tri spašene meč-lopte Ančić je ipak na kraju uspio pobijediti nakon tri sata i sedam minuta igre rezultatom 6:7 6:3 7:6. Bio je to zaista nezaboravan meč sa jako puno lijepih teniskih poteza, ali također i sa puno preokreta.

Nakon dvije polufinalne pobjede hrvatskih tenisača slijedilo je slavlje do ranih jutarnjih sati te prepričavanje nezaboravnih trenutaka u meču između Ančića i Hernycha. U jedno smo sigurno, sljedeće godine također ne propuštamo nezaboravan PBZ Zagreb Indoors.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Rezervacije tenis terena

Datum i vrijeme Događaj Teren
13.7. 18:00 Hrženjak - Hoblaj 1
13.7. 19:00 Igor K. - Nikola O. 2
14.7. 18:00 RihtarecL NovakJ ML 1
14.7. 18:00 Turk D.- Galović A. M/l 2
17.7. 18:00 RihtarecL Končić K ML 1
Unos nove rezervacije
Arhiva

Sponzori kluba

Logo Općina Sveti Martin na Muri

Logo Izletište Goričanec

Logo Sobočan Interijeri

Logo DOM ing

Logo Vinko

Logo Burza ideja d.o.o.

Rang lista 2019.

 1. Patrik Lebar
 2. Dario Mikulić
 3. Luka Rihtarec
 4. Rajko Jakopić
 5. Marko Bogdan
 6. Saša Trkulja
 7. Kruno Makovec
 8. Dalibor Turk
 9. Mario Rajf
 10. Dejan Sobočan
 11. Goran Perčić
 12. Marko Flac
 13. Ivan Sobočan
 14. Daniel Županec
 15. Nikola Sobočan
 16. Danijel Sobočan
 17. Mario Hoblaj
 18. Nikola Oletić
 19. Tomislav Gradiček
 20. Eduard Pahor