Marin Šuica Junior Open

Marin Šuica Junior Open
U organizaciji tenis kluba Franjo Punčec Čakovec od 11. do 20. lipnja, po trinaesti put za redom održan je menunarodni turnir iz kalendara Tennis Europe za juniore i juniorke do 16 godina.

Marin Šuica

Konjuh i Špec pobjednici

Ove godine turnir je pod novim nazivom Marin Šuica Junior Open okupio 120 sudionika iz dvanaest država:
Japana, Austrije, Srbije, Manarske, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rusije, Njemačke, Slovačke, Češke, Poljske i Hrvatske.
Organizacijom te brojem i kvalitetom igrača turnir je potvrdio status najjačeg juniorskog turnira u Hrvatskoj i jednog od najznačajnijih turnira tog uzrasta u Europi.
U konkurenciji juniorki turnir je uvjerljivo osvojila odlična Dubrovčanka Ana Konjuh koja je tijekom cijelog turnira bila uvjerljiva. Jednako uvjerljiva bila je i u finalnom susretu u kojem je savladala Slovenku NINU POTOČNIK rezultatom 64 62.
Umažanin PATRIK ŠUDIĆ bio je najugodnije iznenanenje turnira juniora. Nakon što je prošao kvalifikacije, u glavnom turniru nanizao je još pet pobjeda i plasirao se u finale gdje je poražen od vrlo dobrog Slovenca Matica Špeca rezultatom 61 75.
Damjan Peterlin i Orlando Popović iz Hrvatske osvojili su turnir parova kod juniora, dok su Ana Konjuh i Čehinja Kolodziejova osvojile turnira parova juniorki.
Od domaćih igrača najviše se očekivalo od Karla Škvorca. Nažalost, poražen je u četvrtfinalu od pobjednika turnira Špeca rezultatom 61 63. Uz njega u glavnom turniru su nastupili Ena i Bruno Babić. Bruno je zaustavljen u prvom kolu od Slovenca Ogorevca rezultatom 63 60, a Ena koja je uspješno prošla kvalifikacije poražena je u prvom kolu od Ruskinje Grigoryan rezultatom 63 61.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Rezervacije tenis terena

Datum i vrijeme Događaj Teren
Unos nove rezervacije
Arhiva

Sponzori kluba

Logo Općina Sveti Martin na Muri

Logo Izletište Goričanec

Logo Sobočan Interijeri

Logo DOM ing

Logo Vinko

Logo Burza ideja d.o.o.

Rang lista 2019.

 1. Cofek Josip
 2. Rajf Mario
 3. Sobočan Nikola
 4. Makovec Krunoslav
 5. Jakopić Rajko
 6. Rihtarec Luka
 7. Flac Marko
 8. Županec Daniel
 9. Trkulja Saša
 10. Perčić Goran
 11. Sobočan Dejan
 12. Novak Patrik
 13. Sobočan Danijel
 14. Stojko Alen
 15. Turk Dalibor
 16. Pahor Eduard